Fitnes Kuvar Za Žene -Najbolji Recepti Za Vaš Fitnes Ručak

Pirinač i povrće

fitnes trener za zene novi sad

Najpre skuvajte pirinač. Zagrejte malo ulja i dodajte u tiganj pirinač. Začinite začinom i čili začinom. Promešajte i ostavite da se pirinač osuši tj proprži uz povremeno mešanje. Kad je pirinač pri kraju, dodajte sitno iseckan spanać i stabljike cvekle. Promešajte, ostavite na vatri još minut-dva i onda sklonite i servirajte u tanjir. U istom tiganju izgrilujte batat i patlidžan isečen na deblje štapiće. Sve to servirajte uz svežu šargarepu i luk. Uživajte u veoma ukusnom obroku

Tue Feb 27 2018

Zelena testenina

fitnes trener za zene novi sad

Špagete skuvajte po uputstvu na kutiji. Zeleni dresing napravite tako što sve sastojke stavite u blender i sve lepo sameljite i sjedinite. Kuvane špagete promešajte sa dresingom i služite sa prethodno pripremljenom piletinom. Uživajte!

Sun Dec 24 2017

Zapečena boranija

fitnes trener za zene novi sad

Prodinstati u tepsiji u kojoj će se peći, sitno seckani luk sa šargarepom i seckanom paprikom. Kad se prodinsta u to dodati boraniju sa malo vode i umešati sa povrćem. U međuvramenu iseckati pileće belo meso na kockice i dodati u boraniju tj u povrće koje je na vatri. Sve začiniti začinom i biberom i ostaviti da se još malo krčka dok voda ne ispari. Kad voda skoro sva ispari dodati tomatelo i sve dobro promešati, rasporediti u tepsiju i staviti da se peče. Peče se oko 30 - 40 minuta na 220 stepeni.

Thu Oct 12 2017

Mladi krompirići

fitnes trener za zene novi sad

Mlade krompiriće oprati i očistiti. Iseckati ih na krupnije komadiće i začiniti začinom, biberom, peršunom i uljem, posuti ih narendanim sirom i staviti da se peku oko 30 minuta na 220 stepeni. Karabatake staviti u pleh i začiniti začinom i paprikom i peći isto oko 30 minuta na 220 stepeni. Krompiriće i meso jesti uz neku salatu

Wed Sep 13 2017

Krompir pljeskavice

fitnes trener za zene novi sad

Krompire najpre skuvajte u ljusci. Kuvane i prohladjene krompire oljuštite i izrendajte u činiju. Dodajte rendanu tikvicu, šargarepu, đumbir, sitno iseckan luk, leblebiju, jaje, ulje i začine po ukusu i sve lepo zamesajte i sjedinite. Od smese oblikujte pljeskavice, stavite ih na papir za pečenje i pecite oko 30 minuta. Pljeskavice poslužite uz cveklu i sir od indijskog oraha. Uživajte

Mon Nov 27 2017

Povrće

fitnes trener za zene novi sad

U vok sa malo ulja poređajte sitno seckani luk, preko izrendanu šargarepu, zatim narendanu tikvicu i đumbir i preko svega sitnije seckan spanać. Poklopite papirom za pečenje kako bi se stvorila para u voku i ostavite da se lepo izdinsta uz povremeno mešanje. Kad je povrće skoro gotovo dodajte domaći kečap i sve sjedinite. Ostavite da se i kečap ukuva i onda sklonite sa vatre. Nema potrebe da se jelo dodatno soli jer je kečap već začinjen. Jedino ukoliko dodajete svež paradajz onda morate dodati začine. Uživajte

Wed Nov 29 2017

Đuveč

fitnes trener za zene novi sad

Krompir oljuštiti i iseckati na kockice. Pirinač obariti na tihoj vatri. U vatrostalnoj činiji na ulju, poklopljeno, izdinstati sitno seckani crni luk sa narendanom šargarepom i sitno seckanom paprikom. Kad se dobro izdinsta dodati obreni pirinač sa malo vode, promešati i ostaviti i dalje na vatri dok pirinač ne upije malo ukuse povrća. Nakon par minuta dodati naseckani krompir, iseckani paradajz i kukuruz šećerac. Sveži đumbir iseckati na sitne štapiće i dodati u to. Začiniti, dosuti još malo vode, da bude polovina prekrivena i staviti da se peče. Oko 40 minuta na 250 stepeni. Najukusnije je jesti vruće uz piletinu.

Tue Sep 12 2017

Marinirana piletina i pirinač

fitnes trener za zene novi sad

Pileće grudi odvojiti od kostiju i iseckati na komadiće. Staviti komadiće mesa u činiju i preliti marinadom od jogurta, estragona i začina. Sve dobro promešati i ostaviti u frižider na nekih sat vremena kako bi meso upilo marinadu. Obariti tj. skuvati pirinač, iseckati sitno luk i narendati šargarepu i ostaviti sa strane. Sipati malo ulja u dublji tiganj ili vok i zagrejati dobro. Kad se ulje zagreje sipati pripremljeno meso i ostaviti da se polako krčka na tihoj vatri uz povremeno mešanje. Kad je meso gotovo tj porumeni sa obe strane po malo izvaditi iz tiganja u tanjir. U istom ulju prodinstati luk i šargarepu. U prodinstano povrće dodati pirinač i uz mešanje ostaviti na vatri sve dok pirinač ne upije sve sokove i ne zgusne se. Nakon tog a izvaditi iz voka.

Tue Sep 12 2017