Plavi paradajz punjen belim mesom

Preseći paradajz na pola, uzdužno, i izvaditi meso paradajza kašikom, posoliti i okrenuti da se iscedi. U dublji tiganj prodinstati, sitno seckani luk, paprike, crvenu i zelenu sitno seckanu, i izrendanu šargarepu. Pileće grudi iseckati na komadiće i dodati u izdinstano povrće, sipati malo vode i ostaviti da se dinsta. Kad je meso sa povrćem skoro gotovo dodati prethodno iseckano meso plavog paradajza, poklopiti i ostaviti da paradajz pusti svoj sok i ostaviti na vatri dok voda skoro potpuno ne ispari. Začiniti po želji i skloniti sa vatre. Izdubljeni paradajz napuniti prethodno pripremljenom smesom, poređati u tepsiju, preliti malo uljem i staviti da se peče oko 30 - 40 minuta.

fitnes trener za zene novi sad

2 veća plava paradajza

1 pileće grudi

1/2 crvene paprike

1/2 zelene paprike

1 glavica crnog luka

1 velika šargarepa

začin

biber.