Rolat sa belim mesom

Zamesiti testo od jaja, jogurta, ulja, brašna i kvasca i malo soli. Kad testo postane glatko, ostaviti ga da odstoji nekih 15-ak minuta. Za to vreme napraviti nadev. Izrendati očišćenu šargarepu i bundevu. Meso iseći na sitne kocke i začiniti ga senfom, začinom i kari začinom. Posle određenog vremena, premesiti testo i razviti koru. Na deo kore posuti narendanu šargarepu i bundevu, a preko toga rasporediti meso koje je već pripremljeno. Uviti koru tako da fil ostane u sredini dok ostatak testa pravi rolat. Rolat staviti u pleh, premazati jajetom i staviti da se peče oko 40 minuta na 220 stepeni.

fitnes trener za zene novi sad

1 pileće grudi

1 veća šargarepa

250 gr. bundeve

senf

1 jaje

200 ml. jogurta

150 ml. ulja

500 gr brašna

1/2 kvasca

so

začin

kari začin.