Individualni Treninzi - Novi Sad - Personalni Fitnes Trener Za Zene

Personalni treninzi

Individualni treninzi

Kako je svaka osoba individua za sebe, moramo razlikovati osobe kojima je potrebna dodatna motivacija i konstantna podrška u vezbanju. Individualni treninzi omogućavaju osobi da napreduje i razvija se u skladu sa svojim zeljama i potrebama na dosta brzi i pravilniji način.

Termin održavanja treninga je u skladu sa slobodnim vremenom klijenta.

A moje radno vreme je:
  • PONEDELJAK - SUBOTA : 08:00 - 22:00
  • NEDELJA : 16:00 - 22:00

Prijavite se za vesti sa mog sajta...

Grupni Treninzi

Body forming

Raznolikost treninga, sjajna atmosvera, rad i trud svakog u grupi, utiče na to da se svako više trudi kako bi odrzo korak, a smim tim i postigao što bolje rezultate.

Power balance

Svima je ponekad potrebno da se isključimo od svih problema i brzog načina života. Koncentracija koja je neophodna za pravilno disanje i izvošenje vezbi vas mora naterati da bar na sat vremena zaboravite na sve izuzev na vas same.

Prijavite Se Za Trenige Već Danas

  • donePotpuno besplatna funkcionalna dijagnostika
  • done15% popusta na prvi mesec treniranja
  • donePotpuno besplatna korekcija ishrane.
  • doneBesplatni saveti 24/7

Treninzi za trudnice

Istovremenim jačanjem i istezanjem mišića, dajemo mogućnost da i vi i beba napredujete na što zdraviji način. Potrebno je pripremiti svoje telo i olakšati mu sve ono što ga tokom trudnoće čeka.

Uz opuštajuću muziku, dobro raspoloženje i ritmične pokrete sebi i svojoj bebi omogućavamo da svaki novi dan pun novina podnesemo što lakše.