Obrok koji će vas zasititi i dati vam energiju

Patlidzan, tikvicu i bundevu oljuštite i iseckajte na veće komade. Poređajte u tepsuju i začinite začinom, biberom i alevom paprikom. Kad to rasporedite po plehu, crveni luk isecite na veće polukolutive i razdvojte listiće. Luk rasporedite preko svog povrća i sve to prelijte maslinovim uljem. Stavite da se peće nekih 20-30 minuta ( zavisi od jačine rerne ). U međuvremenu, krompir i šargarepu oljuštite i isecite na sitnije kockike i stavite da se kuvaju u ključaloj vodi nekih 20-ak minuta. Kad je krompir kuvan procedite i prespite u zagrejan tiganj i na malo maslinovog ulja propržite krompir i šargarepu ( naravno, začinite krompir ) Kako bi dobio lepu boju i malo se isušio. Kad je svo povrće gotovo, servirajte u tanjir i služite uz mladi koziji sir i paradajz. Uživajte u laganom i hranljivom ručku

fitnes trener za zene novi sad

1 plavi patlidzan 1 veća tikvica

300 gr bundeve

1 crveni luk

2 veće šargarepe

5 krompira

koziji mladi sir

paradajz

maslinovo ulje

začin

ljuta aleva paprika

biber.